Alapítvány

Az alapítvány célja: “Elősegíti a fiatal zeneművészek nevelését, oktatását, képességfejlesztését, hozzájárul hazánk zenei-kulturális örökségének megóvásához. Jótékonysági és egyéb koncertek szervezésével népszerűsíti a minőségi, klasszikus zenét és a fiatal művészeket.”

Magyarország zenei nagyhatalom. Hazánk zenei örökségének letéteményese az ifjú zenész nemzedék, melynek igazi művésszé nevelése tiszteletre méltó és nemes közcél. Az Alapító mint olyan egykori előadóművész, aki jelenleg is ezer szállal kötődik a magyar és nemzetközi zenei élethez, kiemelkedő jelentőséget tulajdonít annak, hogy a zeneművészeti képzésből kikerülő ifjú művészek számára elérhetőek legyenek a további művészi fejlődésüket elősegítő nemzetközi zenei versenyek, mesterkurzusok, fellépési lehetőségek, minőségi hangszerek és egyéb feltételek.

Az ország leendő, nemzetközi hírű zeneművészeinek oktatásához, képességfejlesztéséhez, a minőségi, klasszikus zene terjesztéséhez hozzájárulni méltán elismert, közhasznú feladat.
“A jövő zenéje” alapítványt a Fővárosi Bíróság 10.611 szám alatt, 2008. július 28-án vette nyilvántartásba. Székhelye 1051 Budapest, József nádor tér 8.VI/2 . Az alapítvány kuratóriumának elnöke: Komlós Gábor. Az alapítvány alapítója: Bíró Csilla